Bld. Belvedere nr. 7
Onești (BC)
Tel/Fax: 0234 321 630
lic_frieremia@yahoo.comOrganizarea alegerilor din cadrul CŞE şi CA

 

După anunţarea Alegerilor din cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor pentru anul 2015-2016, vă aducem la cunoştinţă detaliile cu privire la organizarea acestor alegeri, precum şi ale alegerii reprezentantului elevilor în Consiliul de Administraţie

În urma şedinţei comisiei de concurs şi validare a dosarelor de candidatură ţinută în ziua de 02.10.2015, au fost validaţi următorii candidaţi:

Bucur Laura, pentru funcţia de preşedinte al CŞE;

Neculai Răzvan Alexandru, pentru funcţia de vicepreşedinte;

Mărtinaş Andreea Roxana, pentru funcţia de secretar;

Mogheor Andreea, pentru poziţia de reprezentant al elevilor în cadrul CA;

Demşa Robert, pentru poziţia de reprezentant al elevilor în CA.

Totodată, în cadrul şedinţei, comisia a stabilit data de 09.10.2015 pentru desfăşurarea procesului electoral, atât pentru alegerea membrilor CŞE cât şi pentru alegerea reprezentantului elevilor în CA.

Luni, 05.10.2015, va avea loc o dezbatere publică de prezentare a tuturor candidaturilor. De asemenea, amintim că până pe data de 06.10.2015 inclusiv, candidaţii au posibilitatea de a-şi face campanie electorală. Pentru aceasta se vor folosi NUMAI avizierele oficiale din şcoală, fie de pe holuri, fie din clase, evitându-se lipirea de afişe pe pereţii, geamurile sau stâlpii instituţiei. Orice afiş găsit în locuri nepotrivite va fi înlăturat fără o informare prealabilă.